Antena 3 CNN Actualitate Piaţa Progresul din Sectorul 4, cea mai mare piaţă agroalimentară din Bucureşti, a fost inaugurată

Piaţa Progresul din Sectorul 4, cea mai mare piaţă agroalimentară din Bucureşti, a fost inaugurată

Piaţa Progresul din Sectorul 4, cea mai mare piaţă agroalimentară din Bucureşti, a fost inaugurată
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    24 Ian 2013   •   18:54

Complexul comercial agroalimentar Progresul, cu suprafaţa de 17.710 metri pătraţi, a fost inaugurat, joi, în sectorul 4, în urma unei investiţii de aproape 37 de milioane de lei.

Potrivit Primăriei Sectorului 4, piaţa este cea mai mare aflată în administrarea unui Consiliu Local din Capitală.
   
Clădirea are un regim de înălţime de două etaje şi o parcare supraterană cu 250 de locuri. Dintre acestea, 100 vor putea fi închiriate de locuitorii din zonă, restul de 150 de locuri de pe acoperiş fiind destinate celor care îşi fac cumpărăturile în piaţă şi care vor beneficia, în primele două ore, de parcare gratuită.
   
La parterul noului complex agro-alimentar, este amenajat un spaţiu destinat comercializării legumelor şi fructelor, în special de către producători, în care sunt amplasate 380 de tarabe.

Noua piaţă a fost deschisă parţial, parcarea de pe acoperiş urmând să fie dată în funcţiune peste o lună, din cauză că mai trebuie amenajată rampa de aces spre aceasta.
   
Potrivit edilului sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, banii pentru această investiţie provin dintr-un credit bancar, a cărui rambursare nu va afecta bugetul local al Sectorului 4, urmând să fie achitat din încasările Administraţiei Pieţelor în termen de 15 ani.
   
Primarul sectorului 4 a precizat, cu acelaşi prilej, că în sectorul 4 va funcţiona, începând de săptămâna viitoare, Poliţia Pieţelor, care va avea ca principale atribuţii asigurarea siguranţei cetăţenilor şi împiedicarea furtului "la cântar".


   

×
Subiecte în articol: Cristian Popescu Piedone piata
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close