Antena 3 CNN Actualitate Piaţa Progresul, redeschisă şi complet modernizată

Piaţa Progresul, redeschisă şi complet modernizată

Complet renovată, cu spaţii comerciale modernizate, Piaţa Progresul din sectorul 4 al Capitalei a devenit în doar câteva luni una dintre cele mai moderne zone agroalimentare din Bucureşti.

Piaţa Progresul, redeschisă şi complet modernizată
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Iul 2020   •   18:50

Primarul sectorului 4, Daniel Băluţă, a venit însoţit de preşedintele interimar al Partidului Social Democrat Marcel Ciolacu la inaugurarea modernei pieţe. Investiţia pentru modernizarea pieţei depăşeşte 2 milioane de euro.

Lucrările au început în luna noiembrie, iar primul obiectiv a fost obţinerea autorizaţiei de securitate la incediu. Astfel, piaţa este una dintre cele mai sigure zone agroalimentare din Capitală.

Daniel Băluţă şi Marcel Ciolacu au vizitat cele două niveluri ale pieței unde au fost amenajate zone distincte pentru producătorii agricoli și pentru agenții economici, pentru desfășurarea unui comerț civilizat.

În Sectorul 4, până la modernizare, piețele Progresul și Sudului însemnau un pol al infracționalității și al contrabandei de diferite produse. Odată cu modernizarea acestor două piețe, autoritățile locale au rezolvat aceste probleme prin organizarea unui comerţ civilizat și modern.

 

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close