Antena 3 CNN Actualitate Piciorul drept al femeii ucise, violate şi tranşate a fost găsit în râul Argeş

Piciorul drept al femeii ucise, violate şi tranşate a fost găsit în râul Argeş

Piciorul drept al femeii ucise, violate şi tranşate a fost găsit în râul Argeş
de M.Z.    |    06 Iun 2013   •   11:57
Poliţiştii dâmboviţeni au găsit, joi, în râul Argeş, piciorul drept al femeii ucise şi tranşate de către Florin Mînzăraru, bărbatul care a fost arestat în acest caz. Potrivit Poliţiei Dâmboviţa, fragmentul de cadavru a fost văzut în apropierea acumulării Zăvoiu de un angajat de la acest baraj, informează Mediafax.

Piciorul drept al femeii ucise, Iuliana Neblea, din comuna Valea Mare, era singura parte a cadavrului care lipsea, după ce poliţiştii şi pompierii militari au descoperit în râul Argeş trunchiul victimei, piciorul stâng, mâna stangă şi mâna dreaptă şi capul acesteia. Anchetatorii spun însă că unele dintre acestea nu sunt complete, lipsind anumite fragmente.
 
Cadavrul victimei, fără cap, mâini şi picioare, a fost găsit de un cioban, pe 25 mai, în râul Argeş, în localitatea dâmboviţeană Petreşti. Femeia, Iuliana Neblea, în vârstă de 36 de ani, era divorţată, lucra la o fabrică de pâine din Topoloveni şi făcea zilnic naveta din localitatea Valea Mare din Dâmboviţa, unde locuia împreună cu concubinul ei. 
 
Ulterior, pe 30 mai, Florin Mînzăraru, de 37 de ani, din oraşul argeşean Topoloveni, eliberat din penitenciar în luna aprilie, unde a executat o pedeapsă cu închisoarea pentru viol, a fost reţinut ca principal suspect în cazul uciderii femeii. Bărbatul, care este acuzat că a violat-o, ucis-o şi tranşat-o pe femeie, a fost arestat preventiv, printr-o decizie luată de Tribunalul Bucureşti.
 
Florin Mînzăraru şi-a recunoscut faptele în faţa anchetatorilor şi a descris în amănunt, la reconstituire, ce a făcut din momentul în care a luat-o pe femeie la ocazie şi până când a aruncat fragmentele de cadavru.

El a povestit că a omorât-o pe femeie în maşină, apoi a dus-o în cada din baia apartamentului, unde a secţionat cadavrul. Acesta a mai spus că a violat-o pe femeie în autoturism, fără să precizeze dacă infracţiunea a avut loc înainte sau după ce a ucis victima. Mînzăraru a fost dus apoi la podul de la Căteasca, unde le-a arătat oamenilor legii cum a aruncat cadavrul femeii în râul Argeş. 
 
Potrivit unor surse din Poliţie, bărbatul lua cu maşina femei care făceau autostopul, după care le viola, fiind suspectat de mai multe fapte de acest gen. Sursele citate precizau că acesta folosea un autoturism Hyundai model vechi, în care îşi atrăgea victimele.
 
 

×
Subiecte în articol: Argeş
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close