Antena 3 Actualitate Cristian Popescu Piedone și Poliția Locală, descinderi în zonele rău famate din Sectorul 5

Cristian Popescu Piedone și Poliția Locală, descinderi în zonele rău famate din Sectorul 5

de Andreea Ştefan    |    22 Iul 2021   •   08:54
Cristian Popescu Piedone și Poliția Locală, descinderi în zonele rău famate din Sectorul 5
Sursa foto: Captură Antena 3

Cristian Popescu Piedone, însoțit de Poliția Locală, a descins, miercuri seară, în cel mai rău famat cartier din Sectorul 5 al Capitalei, Ferentari. Polițiștii au dat mai multe amenzi persoanelor care nu respectau legea.

Primarul Sectorului 5 a preluat mai multe sesizări din partea cetăţenilor care se confruntă cu diverse probleme în Sectorul 5.

Oamenii legii au legitimat mai multe persoane care încălcau normele de convieţuire socială şi au dat amenzi celor care au fost surprinşi în parcuri după ora închiderii, care făceau gălăgie sau care consumau alcool în public.

Înainte de a începe descinderile în Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone le-a ținut un mic discurs motivațional polițiștilor.

”Avem zone rău famate. Toată lumea auzea înainte de Ferentari, de Zăbrăuţi, de Iacob Andrei. Fugeau.Uniforma voastră trebuie să înceapă a fi respectată. În Sectorul 5, mai uşor. Gata! Nu putem eradica instantaneu, dar dacă suntem prezenţi în fiecare seară pe aceeaşi cărare bătătorită cu siguranţă îşi iau uşor tălpăşiţa”, le-a spus Piedone polițiștilor.

Aşa a început acţiunea Poliţiei Locale, care şi-a propus să schimbe proasta reputaţie a zonelor rău famate din Sectorul 5.

Oamenii legii au identificat mai multe persoane care încălcau normele de convieţuire socială.

Primarul Sectorului 5 a preluat mai multe sesizări de la locuitorii de pe strada Zăbrăuţi şi le-a promis copiilor din zonă reabilitarea parcului aflat într-o avansată stare de degradare.

Razia a continuat până târziu în noapte. Echipajele Poliţiei Locale vor fi din ce în ce mai vizibile în zonele cu probleme din Sectorul 5.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close