Antena 3 CNN Actualitate Piedone şi-a intrat din nou în atribuţiile de edil: "În Primăria Sectorului 5 nu se va mai face decât politica cetățeanului"

Piedone şi-a intrat din nou în atribuţiile de edil: "În Primăria Sectorului 5 nu se va mai face decât politica cetățeanului"

Cristian Popescu Piedone s-a întors de azi oficial la Primăria sectorului 5 şi promite să pună interesul omului de rând mai presus de orice politică.

de Alexandra Dima    |    27 Iun 2023   •   16:24

„În Primăria Sectorului 5 nu se va mai face politică, decât politica cetățeanului”, spune marți Cristian Popescu Piedone, care și-a reînceput, oficial, activitatea de primar al Sectorului 5 al Capitalei.

„Nu am stat degeaba zilele acestea, binențeles că nu m-am abținut și am trecut prin sector. Vom ține foarte mult legătura, ușile noastre sunt deschise pentru toată lumea”, spune marți Critian Popescu Piedone.

El afirmă că în Primăria Sectorului 5 nu se va mai face politică.

„Decât politica cetățeanului. Noi lucrăm pentru cetățeni și pentru români. Iar formațiunile politice care probabil astăzi s-au deranjat și mai în trecut, de răul sau bucuria altului, doar ce am venit și nu au realizat nimic. Mă apuc de muncă, chiar de astăzi”, încheie Popescu Piedone.

O parte din atribuţiile lui Piedone, delegate viceprimarilor

De asemenea, edilul spune că își va delega parte din atribuții viceprimarilor.

„Ca atribuții cred că îmi voi păstra doar casa de căsătorii, să căsătoresc mulți tineri, să mă încarc cu energiaq lor, că am nevoie, și curățenia. Restul voi delega toate competențele mele c ătre minunații, bravii mei viceprimari, să simtă și ei responsabilitatea semnăturii. Eu îi vor coordona. Acolo unde vor deraia, voi interveni eu. Nu se va semna nimic dacă keu nu voi ști. Sunt primar, sunt ales și vreau să demonstrez oamenilor că nu i-am dezamăgit”, precizează Popescu Piedone.

Subprefectul Diana -Anca Artene a semnat joi ordinul de repunere în funcție a lui Cristian Popescu Piedone. Documentul a fost trimis vineri către Consiliul Local al Sectorului 5, MAI și Autoritatea Electorală Permanentă.

Fostul primar Cristian Popescu Piedone, condamnat în Dosarul Colectiv, a fost pus în libertate „de îndată”, potrivit deciziei Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ).

Cristian Popescu Piedone se afla în Penitenciarul Jilava, în executarea pedepsei de 4 ani și 3 luni de închisoare primită în dosarul Colectiv.

×
Subiecte în articol: Cristian Popescu Piedone
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close