Antena 3 CNN Actualitate Piteşti. O bătrână are de plătit 800 de lei pentru căldură, iar trei sferturi din locuitori stau din nou în frig (VIDEO)

Piteşti. O bătrână are de plătit 800 de lei pentru căldură, iar trei sferturi din locuitori stau din nou în frig (VIDEO)

Piteşti. O bătrână are de plătit 800 de lei pentru căldură, iar trei sferturi din locuitori stau din nou în frig (VIDEO)
Sursa foto: caldura
18 Feb 2010   •   16:31

Trei sferturi din locuitorii oraşului Piteşti stau în frig şi fără apă caldă. Este pentru a treia oară în ultima lună când se produce o avarie la sistemul de termoficare. Chiar şi aşa, facturile la întreţinere sunt uriaşe. O bătrână din Piteşti are de plătit peste 800 de lei pentru căldură. Femeia locuieşte singură într-o garsonieră, iar vecinii s-au debranşat de la sistemul public de termoficare, aşa că ea trebuie să suporte acum toate pierderile.

Bătrâna locuieşte singură de zeci de ani şi susţine că nu a mai plătit niciodată o factură atât de mare. Situaţia este cu atât mai ciudată cu cât există locatari care plătesc pentru apartament cu trei camere doar 300 de lei.

Nu este singurul caz din Piteşti. Mulţi oameni care au rămas branşaţi la sistemul public de termoficare trebuie să plătească în plus şi pentru vecinii care şi-au montat centrale termice.

Oamenii sunt hotărâţi să se adreseze Oficiului pentru Protecţia Consumatorului.



Antena 3



×
Subiecte în articol: căldură Pitești avarie factura intretinere
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close