Antena 3 CNN Actualitate Piteşti. Un bărbat a fost sfâşiat în urma unei explozii de la un depozit. El nu lucra cu forme legale

Piteşti. Un bărbat a fost sfâşiat în urma unei explozii de la un depozit. El nu lucra cu forme legale

Piteşti. Un bărbat a fost sfâşiat în urma unei explozii de la un depozit. El nu lucra cu forme legale
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    24 Oct 2011   •   09:40
Update 11.45 - Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş au stabilit că bărbatul care a murit, luni, în explozie, în timp ce tăia un rezervor de combustibil aflat în curtea Electrica Piteşti, nu era angajat cu forme legale, potrivit Mediafax. Bărbatul avea 42 de ani.

Partea tehnică a activităţii Electrica Piteşti a fost externalizată, fiind preluată de o firmă de profil din Piteşti, care ulterior a contractat o societate comercială din Vâlcea care să dezafecteze rezervoarele de combustibil aflate în curtea unităţii.

În acest caz, Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.



Un muncitor care lucra la dezafectarea unui rezervor de combustibil din curtea depozitului Electrica din Piteşti a murit, luni, în urma unei explozii produse în timp ce bărbatul tăia şi demonta rezervorul, potrivit Mediafax.

Explozia extrem de puternică nu a fost urmată de un incendiu, spun reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.

În urma deflagraţiei, bărbatul a fost aruncat la o distanţă de câteva zeci de metri, în curtea depozitului CET Piteşti, aflat în vecinătatea depozitului Electrica, bucăţi din trupul acestuia fiind practic sfâşiate de suflul deflagraţiei.

"Muncitorul executa lucrări de dezafectare a rezervorului. Probabil că a tăiat cu flexul rezervorul", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, comisar-şef Dănuţ Dinu.



×
Subiecte în articol: explozie mort Pitești depozit incendiu
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close