Antena 3 CNN Actualitate Piteşti. Un bărbat s-a urcat pe un stâlp al Stadionului "Nicolae Dobrin" şi ameninţă că se omoară

Piteşti. Un bărbat s-a urcat pe un stâlp al Stadionului "Nicolae Dobrin" şi ameninţă că se omoară

Piteşti. Un bărbat s-a urcat pe un stâlp al Stadionului "Nicolae Dobrin" şi ameninţă că se omoară
Sursa foto: Foto: lancieriibasarabilor.wordpress.com
06 Mai 2012   •   13:08

Un bărbat în vârstă de 45 de ani s-a urcat, duminică, pe un stâlp de la Stadionul "Nicolae Dobrin" din Piteşti şi ameninţă că se omoară, cerând ca la faţa locului să vină tatăl şi fraţii lui cu care are o neînţelegere, conform Mediafax.
   
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, la faţa locului s-a deplasat un echipaj al pompierilor militari, jandarmi şi poliţişti, care încearcă să-l convingă pe bărbat să coboare de pe stâlp.
   
"Bărbatul a avut mai multe tentative de a coborî de pe stâlp, dar între timp a renunţat. În acest moment se negociază cu el pentru a-l determina să coboare. Este un bărbat în vârstă de 45 de ani, urcat pe unul dintre cei şase stâlpi ai instalaţiei de nocturnă ai Stadionului ?Nicolae Dobrin?, care are o nemulţumire familială", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, Sorina Slavoiu.
   
La un moment dat, bărbatul a aruncat de pe stâlp cu accesorii desprinse din acesta, perimetrul fiind izolat pentru ca persoanele care trec prin zonă să nu fie accidentate.
   
De asemenea, un jandarm şi un poliţist au urcat pe stâlp pentru a negocia cu acesta şi a-l determina să coboare.



×
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close