Antena 3 CNN Actualitate Piteşti. Un copil de doi ani s-a intoxicat cu insecticid

Piteşti. Un copil de doi ani s-a intoxicat cu insecticid

Piteşti. Un copil de doi ani s-a intoxicat cu insecticid
Sursa foto: Foto: ziarelive.ro
09 Iun 2012   •   13:35

Un copil de doi ani din comuna argeşeană Mozăceni, aflat în comă de gradul IV după ce a băut insecticid dintr-o sticlă, va fi transportat, sâmbătă, cu un elipcopter SMURD de la Piteşti la un spital din Bucureşti, conform Mediafax.
   
Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti, băieţelul a confundat sticla cu insecticid cu cea sirop de tuse şi a băut din ea. Ulterior, copilul a început să se simtă rău, iar familia l-a dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş.
   
Întrucât starea de sănătate a copilului de doi ani s-a agravat, medicii argeşeni au solicitat transportarea lui la Bucureşti cu un elicopter SMURD.
   
"Este un copil de doi ani, care a băut insecticid, o substanţă puternică, va fi stabilizat acum, după care va fi transportat cu elicopterul la Spitalul ?Grigore Alexandrescu? din Bucureşti", a declarat medicul de pe echipajul elicopterului SMURD.
   
Copilul a fost adus de la Spitalul de Pediatrie din Piteşti la Stadionul "Nicolae Dobrin", unde a aterizat elicopterul SMURD, care îl va transporta la Bucureşti.



×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close