Antena 3 CNN Actualitate Pizza cu viermi, carne expirată sau brânză mucegăită, în unele restaurante de pe litoral

Pizza cu viermi, carne expirată sau brânză mucegăită, în unele restaurante de pe litoral

Pizza cu viermi, carne expirată sau brânză mucegăită, în unele restaurante de pe litoral
Sursa foto: Foto: www.pizzaadventuring.com
05 Aug 2014   •   10:10

Pizza cu viermi, carne expirată sau brânză mucegăită sunt doar câteva dintre produsele găsite de inspectorii de la Protecţia Consumatorului în unele restaurante şi cantine de pe litoral. Toate pe punctul de a fi servite clienţilor. Controlul fulger al comisarilor de la ANPC s-a lăsat cu amenzi de până la 50.000 de lei şi cu închiderea unităţilor respective.

Prima oprire a comisarilor de la Protectia Consumatorului: un restaurant din statiunea 2 Mai. În bucătărie domnea mizeria, iar alimentele ce urmau să fie gătite erau deja stricate.

Deşi au închis unitatea şi au confiscat marfa stricată, comisarilor le-a fost mai greu să convingă clienţii că sunt în pericol de îmbolnăvire.

Nici în Vama Veche lucrurile nu stau mai bine. Amenajate in spiritul Vămii, terasele ascund in bucătării adevărate bombe pentru sănătatea clienţilor.

Unitatile la care s-au depistat nereguli au primit amenzi de până la 50.000 de lei şi le-a fost suspendată activitatea. În total, trei terase din sudul litoralului şi o patiserie din Constanţa au fost închise în urma controlului.

×
Subiecte în articol: protectia consumatorului
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close