Antena 3 CNN Actualitate Plăcintă Jr e liber, graţie statutului de senator al mamei sale

Plăcintă Jr e liber, graţie statutului de senator al mamei sale

Plăcintă Jr e liber, graţie statutului de senator al mamei sale
Sursa foto: Foto: Antena 3
24 Feb 2011   •   22:15

Mama e senator? Scapi de închisoare! Nu, nu este o glumă, ci un fragment din motivarea judecătorilor de la Curtea de Apel Bucureşti. Aşa explică magistraţii cercetarea în libertate a lui Andrei Plăcintă, fiul Sorinei Plăcintă!

Deşi Plăcintă este acuzat de fapte de violenţă, în motivarea judecătorilor se arată că vârsta fragedă, educaţia şi instrucţia primită, dar şi statutul socio-profesional al părinţilor care îl susţin permanent sunt condiţii care arată că nu este indicată o ruptură de mediul familial.

Instanţa recunoaşte că faptele de care este acuzat Plăcintă Junior sunt grave, dar trebuie luate în calcul şi datele personale ale inculpatului. Astfel, Andrei Plăcintă nu mai prezintă pericol social.

Cu puţin timp înainte să fie eliberat, judecătorii de la Tribunalul Bucureşti spuneau că faptele lui Plăcintă junior sunt extrem de grave şi au adus atingere unor valori precum viaţa, integritatea corporală şi patrimoniul persoanei.

Fiul senatoarei Sorina Plăcintă este acuzat că în seara zilei de 6 decembrie şi-a bătut prietena şi a încercat să lovească cu maşina o persoană care a intervenit în conflict.

×
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close