Plăcuţă comemorativă cu numele Vioricăi Dăncilă, instalată pe o şcoală reabilitată din fonduri publice: „Din mila lui Dumnezeu...” - FOTO

10 Sep 2019   •   14:13
Plăcuţă comemorativă cu numele Vioricăi Dăncilă, instalată pe o şcoală reabilitată din fonduri publice: „Din mila lui Dumnezeu...” - FOTO Galerie foto (1) sursă foto: gov.ro

Școala din orașul Dragomirești, județul Maramureș, are, începând de ieri,  ceva nou pe fațadă: o plăcuță ”Pro Memoria”, în semn de recunoștință față de prim-ministrul Viorica Dăncilă, față de Biserică și față de cei care au realizat lucrările de reabilitare a instituției de învățământ, scrie Educație Privată.

Potrivit  aceluiași site,  directorul școlii din Dragomirești spune și el că este străin de această inițiativă. "Nu a fost ideea școlii. În niciun caz. Nu am alte detalii. Nu știu ce este întrebarea dumneavoastră. (...) Noi folosim doar utilitățile, nu administrăm clădirea școlii, a declarat educatieprivata.ro directorul școlii. Întrebat dacă reprezentanții școlii au fost anunțați că urmează să fie instalată această plăcuță, directorul școlii a răspuns că nu are aviz din partea școlii. Tot el spune că nici nu le-a fost cerut, de altfel, un aviz.

Mesajul afișat pe plăcuță

„Din mila lui Dumnezeu s-a reabilitat în orașul Dragomirești Scoala Gim. „Liviu Rebreanu” între ani 2017-2019 cu sprijinul Guvernului României, prim-ministru fiind doamna Viorica Dăncilă. Lucrările au fost executate de SC Forean Trust, directorul școlii fiind Pr. Prof. Dănuț Iuga. Inaugurarea a avut loc în fața mulțimii de elevi, profesori, preoți și consilieri locali, având în frunte pe președintele Cons. Jud. Maramureș Gabriel V. Zetea”, semnează primarul din Dragomirești, Vasile Țiplea, pe placa omagială „Pro Memoria”.

x close