Antena 3 CNN Actualitate Plan roșu de intervenție în Buzău. Un microbuz a fost lovit de tren în zona localității C.A. Rosetti. Trei persoane au murit

Plan roșu de intervenție în Buzău. Un microbuz a fost lovit de tren în zona localității C.A. Rosetti. Trei persoane au murit

Plan roșu de intervenție în Buzău. Un microbuz a fost lovit de tren în zona localității C.A. Rosetti. Trei persoane au murit
15 Apr 2019   •   21:48

Update 23.23 : ”Intervenția s-a încheiat. Au fost deplasate peste 20 de echipaje care au acționat. Au rezultat 16 victime, 3 încarcerate, care au fost declarate ulterior decedate și 13 persoane rănite, care au fost transportate la Buzău” a spus la Antena 3 George Crețu, purtătorul de cuvânt al ISU Buzău.

Update: Trei persoane au murit, nu patru așa cum se anunța inițial. De asemenea, sunt 10 răniți. 

Șoferul microbuzului a suferit răni ușoare.

Update: Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că traficul feroviar între staţiile Cilibia şi Rosseti este închis la această oră, pe ambele fire, din cauza unui accident înregistrat la o trecere la nivel cu calea ferată dotată cu bariere automate.

Trenul IR 1579, care circula în relația București- Galați, a lovit un microbuz, al cărui șofer s-a angajat în traversarea căii ferate fără să se asigure și să respecte semnalizarea de la trecerea la nivel.

Reprezentanții Regionalei CF Galați s-au deplasat la locul accidentului pentru a acționa și a acorda sprijinul necesar reprezentanțiilor pentru situații de urgența.

Până la finalizarea operațiunilor desfășurate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență trenul IR 1731 ( Brasov - Galati) staționează temporar în Cilibia.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. vă asigură că toate măsurile operative întreprinse de personalul feroviar au ca principal scop redeschiderea circulației în condiții de siguranță.

Update: Primele informații indică un număr de patru morți și mai mulți răniți.

Știrea inițială

Un microbuz a fost lovit în plin de un tren pe raza localității C.A. Rosetti.

Avand in vedere numarul mare de posibili ocupanti transmis de apelant (intre 7-9 persoane), a fost activat Planul Rosu de Interventie la nivelul judetului Buzau, anunță ISU.

La fata locului au fost concentrate 2 echipaje SMURD, 5 echipaje medicale SAJ, 2 echipaje de descarcerare si un post medical avansat.

Totodata, a fost alertata in sprijin si o autospeciala pentru victime multiple incadrata cu paramedici de la ISU Braila.

×
Subiecte în articol: Buzau tren microbuz accident
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close