Antena 3 Actualitate Plângerile împotriva lui Liviu Negoiţă, îngropate

Plângerile împotriva lui Liviu Negoiţă, îngropate

21 Feb 2015   •   12:59

Plângerile penale împotriva lui Liviu Negoiţă zac în sertarele procurorilor de aproape doi ani. Un fost partener de afaceri al fostului primar de la sectorul 3 a reclamat încă din august 2013 neregulile făcute de Liviu Negoiţă şi apropiaţii lui. Însă procurorii au refuzat să înceapă urmărirea penală.

Unul dintre proprietarii firmelor care au avut contracte cu Primăria sectorului 3 in timpul mandatului lui Liviu Negoiţă l-a denunţat pe fostul edil la Parchet încă din 2013 pentru primirea ca recompensă a palatul de pe malul lacului Como din Italia. Acesta ar fi fost achiziţionat de apropiatii lui Negoiţă, familia Gruia, şi de italianul Aldo Monteleone, printr-un un off shore. Preţul imobilului ar fi de circa 5 milioane de euro. Afaceristul a vorbit şi despre cheltuileile exagerate ale edilului.

Omul de afaceri a mai povestit că, la scurt timp după ce a început să lucreze cu Liviu Negoiţă şi cu apropiaţii lui, a observat neregli grave.

După ameninţările primite, acesta s-a adresat autorităţilor şi a depus şi o plângere penală. Parchetul l-a trimis însă la DNA. Firul se rupe însă aici. De doi ani de zile, reclamantul nu a mai primit nicio informaţie legată de denunţul său.

×
Subiecte în articol: liviu negoita

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close