Antena 3 CNN Actualitate Plantaţie de cannabis de 100 metri pătraţi, depistată la Deva

Plantaţie de cannabis de 100 metri pătraţi, depistată la Deva

Plantaţie de cannabis de 100 metri pătraţi, depistată la Deva
Sursa foto: Cultura de cannabis, la Deva
08 Sep 2009   •   15:02

Săptămâna trecută, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (D.I.I.C.O.T. ? Biroul Teritorial Hunedoara) l-au prins în flagarant peS. M., de 20 de ani, în timp ce uda o cultură ilicită de cannabis, situată în Municipiul Deva, Judeţul Hunedoara, după cum arată comunicatul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), remis către Antena3.ro.

În urma cercetarii la locul faptei, poliţiştii au constatat că această cultură se intinde pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi şi că este îngradită cu un gard de sfoară intinsă între stâlpi de lemn. În interiorul acestui perimetru au fost săpate, pentru fiecare plantă, gropi de câte un metru, în care suspectul a pus aproximativ 350 de kilograme de pământ special pentru flori.

În apropierea culturii, ascunse în vegetaţie, au fost gasite 30 de pet-uri pe care cel în cauză le folosea pentru a uda cultura, precum şi aproape 22 de metri de plasă de sârmă, sub formă de tuburi, care fusese utilizată pentru protecţia fiecărei plante în parte.

Poliţiştii au gasit la domiciliul bărbatului, în urma percheziţiei domiciliare, un material documentar, pentru realizarea unei culturi ilicite de cannabis, precum şi două grame de cannabis. Din cercetări a rezultat faptul ca S. M. a fost ajutat, în activitatea infracţională, de către D. D., de 15 ani, din Municipiul Deva, iar cei doi sunt cercetaţi în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: cannabis cultura deva România droguri
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close