Antena 3 CNN Actualitate Plantele care elimină metalele grele din organism: ”Repară și vindecă organele”

Plantele care elimină metalele grele din organism: ”Repară și vindecă organele”

Din ce în ce mai mulți români descoperă că sunt intoxicați cu metale grele. Iar riscul de a fi intoxicat cu metale grele este unul real și vine în urma expunerii profesionale, a poluării aerului sau a apei, a contaminării alimentelor, a medicamentelor, a recipientelor pentru alimente acoperite necorespunzător sau a ingerării vopselelor pe baza de plumb.

Plantele care elimină metalele grele din organism: ”Repară și vindecă organele”
Sursa foto: Youtube Vista
de Laura Dinu    |    21 Iun 2023   •   08:00

Simptomele intoxicației cu metale grele sunt extrem de diferite și variază în funcție de cantitatea acumulată în organism.  

Cu toate acestea, este bine să știți că există anumite plante care pot ajuta la eliminarea acestora.  

Metalele frecvent acumulate sunt plumbul, mercurul, cadmiul sau arsenicul. 

Usturoi 

Unul dintre cele mai puternice alimente care ajută corpul este mirositorul usturoi! Poate elimina toxinele și metalele grele din organism, în special plumbul. 

Moringa 

Plantă originară din India, moringa are și ea proprietăți medicinale. Elimină, la rândul ei, metalele grele din corp, în special cadmiul. 

Afine sălbatice 

Afinele sălbatice sunt un miracol al naturii. Ele pot scoate metalele grele din creier, repară și vindecă organele și toate zonele din corpul de unde sunt scoase metalele grele sau toxinele. Este singurul aliment cunoscut la ora actuală care ar putea inversa boala Alzheimer. 

Extract de iarbă de orz 

Pulberea de extract de iarbă de orz extrage metalele grele din splină, pancreas, tract intestinal, sistemul reproducător sau tiroidă. Tot ea pregătește mercurul pentru absorbția completă de către spirulina, pe care e bine să o luați cel puțin o dată pe an 

Brusture 

Rădăcina brusturelui scoate toxinele din cele mai adânci locuri ale ficatului, pe care îl și poate înmuia dacă e dens și stagnat. Mai elimină hormonii toxici ingerați din metale, materiale plastice, erbicide și fungicide. Regenerează ficatul afectat de Epstein Barr, viermi, ciuperci, herpes zoster, HHV-6, bacterii dăunătoare, citomegalovirus sau alți agenți patogeni. Fitochimicele din rădăcină reduc chisturile, îmbunătățesc țesutul cicatricial și purifică lobii ficatului. 

Ciulin de lapte 

Planta care sprijină ficatul în timpul detoxifierii este ciulinul de lapte. Ea va mări rezistența ficatului, va întări formarea și secreția bilei și va ajuta tractul gastrointestinal. Ciulinul de lapte promovează inervația hepatică. Ajută la vindecarea celor ce suferă de icter sau au leziuni cauzate de otrăvire, radiații sau droguri. 

Coriandru și chlorella 

Coriandru și chlorella sunt un duo cu efecte bune și negative. Primul scoate metalele grele din celulele corpului, dar nu le elimină suficient de repede, motiv pentru care pot apărea toane proaste, acnee severă, dureri articulare sau alte simptome. Pe scurt, detoxifică și intoxică în același timp. Aici intervine chlorella care ajută coriandrul și organismul să elimine 87% plumb, 91% mercur și 74% aluminiu în termen de 42 de zile. 

Pătrunjel 

Pătrunjelul ajută și el la eliminarea metalelor grele din corp, mai ales a mercurului. Alături de cruciferele broccoli, kale sau varza, poate crește producția de enzime detoxifiante din corp. 

Spirulina 

O altă algă benefică și comestibilă este spirulina. Aceasta are rolul de a scoate metalele grele din sistemul nervos central, creier și ficat. Tot ea absoarbe metalele grele extrase de pudra de extract de iarbă de orz din celule. 

Alge marine Dulse 

Algele marine Dulse te ajută să scapi de mercurul, plumbul, aluminiul, cuprul, cadmiul și nichelul din corp. Acestea traversează și bariera hemato-encefalică, reușind să elimine mercurul de la sine. Îl caută în tot corpul, îl „leagă” și nu-l lasă liber până nu părăsește corpul. 

Păpădia 

Păpădia este o altă plantă benefică. Ajută celulele să se purifice de metalele grele, radiații, DDT sau alte toxine. Apare chiar și în parcuri, de unde o puteți culege, și poate fi consumată în totalitate, inclusiv cu rădăcină. Aceasta detoxifică splina, ficatul și creierul, fiind indicată și pentru prostată. 

Sursă: Vista

×
Subiecte în articol: metale grele intoxicatie plante
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close