Antena 3 CNN Actualitate Planul secret al lui Klaus Iohannis pentru alegeri. Marius Pieleanu: „Este și coordonatorul echipei de campanie a PNL pentru alegeri”

Planul secret al lui Klaus Iohannis pentru alegeri. Marius Pieleanu: „Este și coordonatorul echipei de campanie a PNL pentru alegeri”

Planul secret al lui Klaus Iohannis pentru alegeri. Marius Pieleanu: „Este și coordonatorul echipei de campanie a PNL pentru alegeri”
09 Apr 2019   •   16:17

Marius Pieleanu a discutat la Antena 3 despre ședința de urgență convocată de Klaus Iohannis cu membrii PNL. 

„Eu cred că în mod real președintele țării este și șeful de campanie și coordonatorul echipei de campanie a PNL pentru alegerile europarlamentare. În lipsa evidentă a unui lider autentic pentru a conduce campania electorală a PNL, și asta ar fi înseamnat o singură variantă, doar Vasile Blaga, iată că președintele încearcă să preia el însuși această poziție dintr-un motiv simplu. Nu stă totuși atât de bine în sondaje PNL cât se spune într-o partea a presei și scorul pe care azi l-ar obține ar fi unul cu mult sub pretențiile și așteptările conducerii actuale a PNL.

Președintele preia frâiele campaniei electorale, încerând prin întâlnirile mai dese să mobilizeze mai mult, să dinamizeze eforturile de campanie ale partidului”. 

×
Subiecte în articol: alegeri Marius Pieleanu Klaus Iohannis
Parteneri
Ion Iliescu, mesaj surpriză pe blogul personal
x close