Antena 3 CNN Actualitate O platformă şi maşina pe care o transporta, străpunse de un parapet metalic după ce au ieşit de pe autostradă

O platformă şi maşina pe care o transporta, străpunse de un parapet metalic după ce au ieşit de pe autostradă

Un accident mai puţin obişnuit a avut loc miercuri dimineaţă, când o maşină şi platforma care o transporta au fost străpunse de un parapet metalic, pe Autostrada A3 spre Cluj. 

O platformă şi maşina pe care o transporta, străpunse de un parapet metalic după ce au ieşit de pe autostradă
Sursa foto: Colaj ISU Mureş
de Sorin Tantos    |    09 Iun 2021   •   10:21

Autoplatforma şi maşina pe care aceasta o transporta au ieşit de pe autostradă şi au intrat într-un parapet de metal, fiind străpunse de acesta. În plus, autoplatforma mai tracta şi o remorcă.

Şoferul platformei, un bărbat de 42 de ani, are mai multe răni, dar nu este în stare gravă, fiind cooperant şi transportat la spital.

ISU Mureş: O autoplatformă, care transporta un autoturism și tracta o remorcă, a părăsit partea carosabilă și a intrat în parapet

"În această dimineață, în jurul orei 05:00, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină pentru a asigura măsurile specifice de prevenirea și stingerea incendiilor în cazul producerii unui accident rutier la ieșirea de pe Autostrada A3 - intersecția Chețani, sensul de mers spre Cluj.

Au executat misiunea pompierii militari de la Punctul de Lucru Luduș, odată ajunși la locul intervenției aceștia au constatat că este vorba despre o autoplatformă care transporta un autoturism și tracta o remorcă, aceasta a părăsit partea carosabilă și a intrat în parapet. 

În urma impactului, șoferul, o persoană de sex masculin în vârstă de 42 ani, a necesitat îngrijiri medicale, aceasta suferind multiple plăgi deschise, victima a fost de cod galben, conștientă și cooperantă. 

Şoferul a scăpat cu câteva răni

Victima a fost preluată și transportată la CPU Luduș cu ambulanța SMURD aflată la locul intervenției", informează, miercuri, ISU Mureş.

Accident nu a afectat circulația rutieră din zonă.
 

×
Subiecte în articol: Cluj platformã parapet
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close