Antena 3 CNN Actualitate Toate platformele Google au căzut în România și în alte țări din Europa! Mii de internauți au întâmpinat probleme

Toate platformele Google au căzut în România și în alte țări din Europa! Mii de internauți au întâmpinat probleme

Platforma folosită de milioane de elevi, Google Classroom, a picat luni, alături de toate celelalte platforme aparținând gigantului.

Toate platformele Google au căzut în România și în alte țări din Europa! Mii de internauți au întâmpinat probleme
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de Laura Dinu    |    14 Dec 2020   •   14:17

Potrivit downdetector.com, mii de internauți din România și din alte țări s-au plâns în ultima jumătate de oră că platoformele Google nu mai funcționează. Vorbim de YouTube, ClassRoom, Google Docs, Google Drive, and Gmail. 

Toți cei care doresc să acceseze YouTube,  sunt întâmplinați cu mesajul "Something went wrong...".

Ultima dată când Google a avut probleme cu platformele a fost în urmă cu aproximativ o lună, mai exact pe 11 noiembrie. 

Google se află  în acest moment în plin proces de update, lansat pe 3 decembrie și care, potrivit reprezentanților, ar dura aproximativ 2 săptămâni.

Google este cel mai mare motor de căutare din lume. Gigantul oferă, de asemenea, serviciul de e-mail Gmail, platforma de găzduire video Youtube, Google Maps, Google Talk și rețeaua socială Google+.

Google dezvoltă browserul Chrome și software-ul Android pentru telefoane inteligente, inclusiv magazinul Google Play pentru aplicații mobile, precum și platformele de publicitate Adwords și Adsense.

×
Subiecte în articol: Google YouTube
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close