Antena 3 CNN Actualitate ​În plină criză Blue Air, compania Wizz Air anunță trei rute noi şi suplimentarea aeronavelor în România

​În plină criză Blue Air, compania Wizz Air anunță trei rute noi şi suplimentarea aeronavelor în România

Compania Wizz Air a anunțat miercuri că adaugă 5 aeronave în baza din București și că va crește capacitatea operațională pe alte 4 aeroporturi: Bacău, Cluj-Napoca, Iași și Sibiu.

​În plină criză Blue Air, compania Wizz Air anunță trei rute noi şi suplimentarea aeronavelor în România
Sursa foto: Justin Sullivan/Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Sep 2022   •   12:04

Potrivit unui comunicat al companiei, au fost încărcate locuri suplimentare pentru zboruri încă de vineri, 9 septembrie, iar Wizz Air va aduce prima dintre cele cinci noi aeronave Airbus A321 care se alătură flotei românești începând cu 4 octombrie.

De asemenea, compania aeriană a anunțat și introducerea a trei rute noi de la București către Atena, Praga și Larnaca și frecvențe crescute pe 30 de rute existente, inclusiv către destinații cheie precum Londra, Roma, Milano, Barcelona, Paris, Bruxelles-Charleroi, Dortmund, Eindhoven, Madrid și Tel Aviv.

În total, compania va adăuga 2,6 milioane de locuri suplimentare pieței din România.

În plus, compania a anunțat și tarife speciale pentru clienții Blue Air. Pasagerii Blue Air afectați de suspendarea zborurilor pot rezerva zboruri Wizz Air de la 49,99 de euro.

”Wizz Air este încântată să facă o investiție atât de importantă în București și România. Știm cât de important este ca pasagerii să poată călători și dorim să ne asigurăm clienții că au opțiuni pentru a-și planifica călătoriile.

Cu 13,8 milioane de locuri care vor asigura operațiunile pe rute noi și extinse la tarife reduse către 36 de destinații dinspre România, precum și tarifele noastre speciale pentru clienții Blue Air, Wizz Air își consolidează angajamentul față de piața din România, continuând expansiunea noastră și confirmând ferm Wizz Air ca lider de piață. Oferim acum un număr total de aproximativ 200 de rute din România”, a declarat Evelin Jeckel, Acting Network Officer.

×
Subiecte în articol: Blue Air Wizz Air
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close