Antena 3 CNN Actualitate Ploaia puternică a făcut ravagii în Râmnicu Vâlcea. Un cartier a fost complet inundat

Ploaia puternică a făcut ravagii în Râmnicu Vâlcea. Un cartier a fost complet inundat

Ploaia puternică a făcut ravagii în Râmnicu Vâlcea. Un cartier a fost complet inundat
02 Iun 2012   •   22:36

Ploile torenţiale din ultima perioadă au făcut prăpăd în casele şi în curţile oamenilor. În Râmnicu Vâlcea, ruperea de nori a transformat străzile oraşului în adevărate lacuri şi chiar a ţinut captivi oameni în podurile caselor. Iar în Bistriţa, din cauza ploii şi a vântului, un bloc nou contruit a rămas fără acoperiş.

În Râmnicu Vâlcea, câteva zeci de minute de ploaie torenţială au transformat un cartier al oraşului într-o Mică Veneţie.

Pe străzi, în case, în curţi apa a depăşit rapid un metru. 12 oameni, şapte copii şi cinci adulţi au reuşit să se salveze de viitură urcând în podul casei. Speriaţi de moarte au cerut ajutorul pompierilor. Apa s-a retras înainte ca echipele de intervenţie să ajungă la ei. În urmă a rămas însă prăpăd.

Nici în centrul oraşului nu a fost mai bine. Ploaia a inundat parcările, intersecţiile şi pasajele mai joase.

Şoferii surprinşi de puhoi au avut nevoie de ajutor să iasă din apa care le ajungea până la capotă.

Şi în comuna Bistriţa Bârgăului, din Bistriţa Năsăud, a fost potop vineri noapte. A fost o rupere de nori. Ploaia puternică a durat 15 minute.

Ploaia a dat de furcă şi celor care locuiesc în oraşul Bistriţa. Un bloc nou contruit a rămas fără acoperiş din cauza ploii şi vântului.



×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close