Antena 3 CNN Actualitate Ploaie afară, inundaţii în case: Apartament de la etajul 1 al unui bloc nou, distrus de apă (VIDEO)

Ploaie afară, inundaţii în case: Apartament de la etajul 1 al unui bloc nou, distrus de apă (VIDEO)

Ploaie afară, inundaţii în case: Apartament de la etajul 1 al unui bloc nou, distrus de apă (VIDEO)
11 Feb 2010   •   19:21

Abia am scăpat de viscol şi furtuni de zăpadă că ne-au lovit ploile amestecate cu ninsoare. Şi joi au fost drumuri blocate, trenuri anulate sau îngheţate în câmp şi în plus drumuri inundate. În Capitală, maşinile au mers pe bulevarde ca pe nişte canale veneţiene. Şi când plouă afară, mai plouă şi în casă. Pare mai greu de crezut atunci când e vorba de un bloc nou nouţ dintr-un cartier rezidenţial din Bucureşti. Locatarii stau cu găleţi şi ligheane în camere, ca să strângă apa care se infiltrează în tavan şi curge din lustre ca la chiuvetă.

Aşa arăta un apartament scump, dat în folosinţă în anul 2008, în cartierul Băneasa. Odată cu topirea zăpezii şi a ploilor, prin tavanul camerelor a început să curgă apă. În toate camerele, oamenii au pus găleţi şi butoaie în care se scurg şiroaiele.

Proprietarii se tem că la simpla aprindere a luminii s-ar putea produce un scurt-circuit. Aparatamentul inundat nu este la ultimul etaj al blocului, ci la etajul 1 din 5.




Antena 3


×
Subiecte în articol: apa casa inundatie
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close