Antena 3 CNN Actualitate Ploaie îngheţată, în cea de-a treia zi de Crăciun. Sudul ţării, acoperit de un strat gros de gheaţă

Ploaie îngheţată, în cea de-a treia zi de Crăciun. Sudul ţării, acoperit de un strat gros de gheaţă

Este alertă în sudul ţării din cauza poleiul. Meteorologii au emis cod galben de precipitaţii şi polei. În plus, probleme mari creează şi ploaia înghetaţă care a acoperit totul cu ghetaţă. Ca şi cum peisajul de iarnă nu ar fi fost complet, ceaţa densă reduce vizibilitatea la mai puţin de 50 de metri.

Ploaie îngheţată, în cea de-a treia zi de Crăciun. Sudul ţării, acoperit de un strat gros de gheaţă
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Dec 2021   •   09:26

Maşinile erau acoperite în această dimineaţă cu un strat extrem de gros de gheaţă. Şoferii au stat minute în sir pe lângă autovehicule până când au reuşit să le dezgheţe.

Şi trotuarele au devenit adevărate patinoare, dar pe străzi s-a circulat destul de bine.

În Capitală, ploaia îngheţată a acoperit totul cu un strat gros de gheaţă. Însă utilajele de deszăpezire au lucrat toată noaptea pentru a curăţa şosele înainte ca aceste să se transforme în adevărate patinoare pentru şoferi. Chiar dacă au avut ceva de lucru la curăţatul geamurilor şi a durat ceva până şi-au încălzit maşinile, şoferii s-au declarat mulţumiţi de felul în care şoselele au arătat în această dimineaţă. 

Meteorologii au emis cod galben de polei în Capitală şi în alte 8 judeţe din ţară.

 

 

×
Subiecte în articol: polei ploaie îngheţată București
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close