Antena 3 CNN Actualitate Ploi abundente şi vijelii în Bucureşti şi în mai multe judeţe (VIDEO)

Ploi abundente şi vijelii în Bucureşti şi în mai multe judeţe (VIDEO)

Ploi abundente şi vijelii în Bucureşti şi în mai multe judeţe (VIDEO)
31 Mai 2010   •   21:45


Ploile abundente şi vijeliile au măturat mai multe zone din ţară, luni seară. În Bucureşti, ploaia torenţială a fost însoţită de vânt, care a suflat cu peste 60 de km/oră. În judeţele Galaţi, Iaşi, Bacău, Prahova şi Teleorman a căzut grindină. Subsolul unui club din Municipiul Galaţi a fost inundat în urma unei ploi care nu a durat mai mult de 10 minute. Traficul pe DN 1, în dreptul localităţii Comarnic s-a desfăşurat cu dificultate din cauza ploii.

Capitala s-a aflat sub incidenţa unui Cod Galben de furtună. Timp de peste o oră a plouat torenţial, iar vântul a bătut în rafale puternice. Oamenii surprinşi de ploaie au încercat să se adăpostească pe unde au putut.


Zece minute de ploaie au fost suficiente pentru ca un club de fiţe din Galaţi să fie inundat. Patronul a cerut sprijinul pompierilor, pentru a putea scoate apa care ajungea la jumătate de metru. Pagubelele se ridică la peste 50.000 de euro.

La Ploieşti, vântul puternic a smuls acoperişul unei magazii, care a ajuns pe o maşină. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Vremea a făcut probleme şi şoferilor. Circulaţia pe DN 1 între Ploieşti şi Braşov s-a desfăşurat cu dificultate, din cauza ploii. De asemenea, în Comarnic o gospodărie a fost inundată.




Antena 3



×
Subiecte în articol: ploi inundatii furtuna cod galben
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close