Antena 3 CNN Actualitate Ploile puternice au dat peste cap circulația în Bacău și Tulcea

Ploile puternice au dat peste cap circulația în Bacău și Tulcea

Circulația rutieră se desfășoară cu dificultate, duminică, în județele Bacău și Tulcea, din cauza ploilor. Un mal de pământ s-a surpat în Tulcea, iar în Bacău, aluviunile de pe versanți au ajuns pe DN 2 (E 85).

Ploile puternice au dat peste cap circulația în Bacău și Tulcea
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    20 Iun 2021   •   10:30

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN2 (E85) Focșani-Bacău, la kilometrul 257+400 de metri, la ieșire din localitatea Răcăciuni, județul Bacău, din cauza ploilor și a scurgerii apei de pe versanți, carosabilul este acoperit cu apă pe sensul către municipiul Adjud.

Traficul rutier în zonă se desfășoară dirijat, pe celălalt sens, iar echipe de la Drumuri acționează pentru îndepărtarea apei de pe carosabil.

Localitatea Răcăciuni și alte localități din județul Bacău se află sub avertizare meteorologică cod roșu de ploi torențiale.

De asemenea, pe DN 22 (E87) Brăila-Tulcea, între localitățile Văcăreni și Luncavița, județul Tulcea, în urma ploilor din ultima perioadă, un mal de pământ s-a surpat, astfel că traficul este restricționat în totalitate pe DN 22. Circulația este deviată pe ruta DN 22–Măcin-DN 22D- Horia-DN 22F-Nalbant-DN 22A Cataloi-DN22 Tulcea.

ISU Tulcea anunță că s-a intervenit și ca urmare a inundării a două curți în localitatea I.C.Bratianu. De asemenea, o altă curte a fost inundată în localitatea Rachelu.

În județul Tulcea este cod portocaliu de ploi torențiale, iar până la ora 9.50 mai multe localități au fost sub atenționare cod roșu.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: ploi Bacău Tulcea
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close