Antena 3 CNN Actualitate Ploi şi rafale de vânt în Capitală: Vezi imagini din timpul furtunii (VIDEO)

Ploi şi rafale de vânt în Capitală: Vezi imagini din timpul furtunii (VIDEO)

Ploi şi rafale de vânt în Capitală: Vezi imagini din timpul furtunii (VIDEO)
14 Mai 2010   •   10:01

Ploaia torenţială şi rafalele de vânt au afectat, joi noapte, mai multe artere din Capitală. Patru maşini au fost distruse, după ce mai mulţi copaci au fost doborâţi de vânt.

De probleme nu au scăpat nici tramvaiele care au stat minute în şir după ce mai multe cabluri de tensiune s-au rupt. Pompierii au avut de lucru toată noaptea.

A fost de ajuns să toarne cu găleata câteva minute pentru ca străzile Capitalei să arate ca după potop. Cele mai afectate au fost sectoarele 3 şi 4 ale Capitalei.

Nici tramvaiele nu au scăpat. Vântul puternic a rupt mai multe cabluri de alimentare cu energie electrică.

Furtuna nu a făcut victime, dar au existat, în schimb, pagube materiale. O magazie cu lemne a luat foc după ce a fost fulgerată, iar alte 5 gospodării au fost avariate.

Imagini din timpul furtunii

Pe site-ul VideoNews, mai mulţi utilizatori au postat, joi seară, imagini din timpul furtunii care a făcut ravagii în Capitală.

Iată cum arăta Bucureştiul în seara de 13 mai:











Ploaie torenţială şi în judeţul Prahova

Vremea rea a făcut ravagii în mai multe zone din ţară. Străzile din Ploieşti au fost inundate, după ce sistemul de canalizare nu a mai făcut faţă ploii abundente. Aşa că şoferii care s-au încumetat să străbată oraşul au avut de înfruntat suvoaiele de apă. Şapte gospodării au fost afectate de inundaţii, în întregul judeţ.

La Ploieşti, pe Şoseaua Vestului, sistemul de canalizare nu a mai făcut faţă ploii torenţiale. Nu este prima dată când apar astfel de probleme în zonă. Unii dintre şoferi şi-au stricat maşinile din cauza inundaţiei.

În tot oraşul, chiar şi pe arterele principale, situaţia a fost asemănătoare.

Ploile au făcut, de altfel, pagube în mai multe localităţi din Prahova. Hectare de teren au fost inundate şi şapte gospodării au fost afectate de ape.


Vremea, în continuaare instabilă



Din nefericire, meteorologii nu au veşti foarte bune nici pentru următoarele zile. Vrema va continua să fie instabilă, vineri, în mai multe zone din ţară. Sâmbătă, starea vremii se va mai îmbunătăţii, însă duminică revin ploile.

Averse şi descărcări electrice se vor semnala mai ales la munte şi în nordul şi centrul ţării.

În Capitală, vremea va fi frumoasă vineri şi sâmbătă. Duminică, însă, vor fi din nou condiţii de averse şi descãrcãri electrice.





Antena3.ro


×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close