Antena 3 CNN Actualitate Ploieşti: Jaf la o sucursală bancară. Hoţul a fost prins la câteva minute după

Ploieşti: Jaf la o sucursală bancară. Hoţul a fost prins la câteva minute după

Ploieşti: Jaf la o sucursală bancară. Hoţul a fost prins la câteva minute după
Sursa foto: Foto: Intact Images
15 Feb 2011   •   08:16

Un barbat cu cagulă pe faţă şi înarmat cu un pistol cu gaze a jefuit o sucursală a unei bănci din Ploieşti. I-a ameninţat pe funcţionari cu arma şi a fugit cu 15.000 de lei. A fost prins de poliţişti la numai câteva minute după comiterea jafului.

Bărbatul a intrat în bancă aproape de ora închiderii. Avea o cagulă pe faţă şi un pistol cu gaze în mână. Le-a cerut angajaţilor băncii să-i dea toţi banii pe care îi aveau în casierie şi după ce i-a primit, s-a urcat într-un taxi, încercând să-şi piardă urma. Jaful a fost surprins de camerele de supraveghere. Funcţionarii băncii au sunat imediat la 112 şi în numai zece minute,  poliţiştii au blocat în trafic taxiul în care bănuiau că se afla autorul jafului.

În maşină s-au găsit o cagulă, un pistol cu gaze şi o sacoşă cu banii proveniţi din furtul de la bancă. Suspectul, un tânăr de 22 de ani din Ploieşti, fără antecedente penale, a fost reţinut pentru 24 de ore. El şi-a recunoscut imediat fapta.

Suspectul va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. În ceea ce priveşte şoferul taxiului, poliţiştii au stabilit că acesta nu a avut legătură cu furtul şi nu ştia că bărbatul pe care-l transporta în maşină tocmai jefuise o bancă.

×
Subiecte în articol: Ploiești jaf hot
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close