Antena 3 CNN Actualitate Ploile abundente şi vântul puternic au făcut ravagii în mai multe oraşe din ţară. În Bucureşti, mai multe maşini au fost avariate

Ploile abundente şi vântul puternic au făcut ravagii în mai multe oraşe din ţară. În Bucureşti, mai multe maşini au fost avariate

Ploile abundente şi vântul puternic au făcut ravagii în mai multe oraşe din ţară. În Bucureşti, mai multe maşini au fost avariate
de O.P.    |    17 Apr 2014   •   05:50

Şi ploia abundentă şi vântul puternic au creat mari probleme. Un tren de călători a rămas blocat în Braşov după ce mai mulţi copaci doborâţi de vânt au căzut pe şine.

În plus, 150 de oameni dintr-un sat buzoian sunt nevoiţi să ocolească 60 de kilometri ca să ajungă acasă, pentru că ploaia din ultimele ore a inundat drumul judeţean. 

Şi în Capitală, o masină a fost avariată de un copac rupt de vântul puternic.În Capitală vântul puternic a rupt un copac care a căzut peste o maşina de pe bulevardul Dacia. Pompierii au intervenit pentru a elibera strada de crengile rupte. Din fericire, nicio persoana nu a fost ranita.

Din cauza cantităţilor mari de apă, râul Câlnău a ieşit din matcă şi a inundat drumul care face legătura înte localităţile Murgeşti şi Padoşi.

150 de oameni sunt nevoiţi să ocolească 60 de kilometri pentru a ajunge acasă.

Sute de oameni au rămas blocaţi între Predeal şi Braşov după ce un copac doborât de vânt a căzut pe un tren de călători iar un altul pe şine.

Circulaţia pe calea ferată între Predeal şi Braşov a fost reluată după mai bine de o oră.

Meteorologii spun că la munte va continua să ningă.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close