Antena 3 CNN Actualitate Ploile au făcut prăpăd în ţară. Situaţia cea mai gravă, în judeţul Buzău (VIDEO)

Ploile au făcut prăpăd în ţară. Situaţia cea mai gravă, în judeţul Buzău (VIDEO)

Ploile au făcut prăpăd în ţară. Situaţia cea mai gravă, în judeţul Buzău (VIDEO)
02 Iul 2009   •   08:21

Drumuri crăpate şi versanţi aduşi pe şosea. Asta au lăsat în urmă ploile care s-au abătut peste România. Situaţia cea mai gravă pare să fie în judeţul Buzău. Drumul naţional 10, care face legătura între Buzău şi Braşov a fost acoperit de un mal de noroi, în zona barajului Siriu, iar sute de familii sunt izolate după ce un drum judeţean s-a rupt.

Angajatii de la Drumuri nationale s-au descurcat cu greu sa faca fata furiei naturii. Versantul a luat-o la vale, iar noroiul a ajuns pe DN10. Situatia este cu atât mai dificilă cu cât circulaţia în zonă este intensă. DN 10 este cea mai scurtă rută între Transilvania şi Muntenia.

La Cozieni situaţia este şi mai gravă. Drumul judeţean care străbate comuna a crăpat în două. Sute de localnici au rămas izolaţi.

O altă rupere de nori însoţită de grindină a îngreunat traficul pe drumul european 85, între Buzău şi Râmnicu Sărat. Perdeaua de ploaie a redus vizibilitatea la 10-15m.

Nici Bucureştiul nu a scăpat de intemperii. Temperaturi de 35 de grade şi furtuni puternice - previziunile meteorologilor s-au transformat în realitate. Vremea îşi face de cap în toată ţara. În Bucureşti, circulaţia în zona Pipera a fost oprită din cauza unui stâlp de iluminat aproape trântit la pământ de vântul puternic.

În Capitală, mai multe străzi au fost acoperite de apă, iar canalele de scurgere au făcut faţă cu greu. Furtuna aproape că a pus la pământ un stâlp de iluminat în zona Pipera. Pompierii au oprit circulaţia până la sosirea echipelor de la Electrica. Traficul a fost oprit vreme de aproape două ore, iar unii şoferi şi-au pierdut răbdarea. Mulţi s-au întors din drum. Într-un final, angajatii de la Electrica au venit si au remediat problema, iar traficul a fost reluat.



Antena 3

×
Subiecte în articol: ploi
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close