Antena 3 CNN Actualitate Ploile și furtunile au devastat mai multe zone din țară. Copaci doborâţi, drumuri surpate, localităţi fără curent electric

Ploile și furtunile au devastat mai multe zone din țară. Copaci doborâţi, drumuri surpate, localităţi fără curent electric

A plouat și au fost furtuni în cea mai mare parte a țării. În judetele unde a fost cod potocaliu de ploi torentiale, străzile au fost inundate, iar canalizările nu au mai făcut față. În unele zone a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru evacuarea apei din gospodării sau pentru îndepărtarea copacilor doborâti de vânt.

Ploile și furtunile au devastat mai multe zone din țară. Copaci doborâţi, drumuri surpate, localităţi fără curent electric
de Iulia Gorgorin    |    27 Sep 2020   •   10:45

O furtună puternică s-a abătut asupra municipiului Bacău, iar canalizarile nu au mai făcut față. Străzile au fost inundate, iar într-o zonă unde apa a acoperit șoseaua în intregime, mai multe mașini au căzut în șanț.

Locuitorii din zonă se plâng că au făcut sesizări, însă nimeni nu a rezolvat problema care se repetă în fiecare an.

Ploile torenţiale au afectat circulaţia feroviară pe magistrala 200 în judeţul Hunedoara.

Zeci de călători ai unui tren au fost nevoiţ să aştepte mai bine de o oră în câmp, după ce un copac căzut pe linia ferată între stațiile Mintia și Brănișca și a rupt firele electrice.

La Petroșani, mai multe gospodării dar și câteva garsoniere dintr-un bloc au fost inundate, după ce sistemul de canalizare nu a mai făcut față cantităților mari de apă.

Drumul național 66A s-a surpat la ieșirea din Petroșani pe o distanță de 20 de metri, după ce apa s-a infiltrat sub asfalt.

În plus, în urma furtunii puternice, mai multe localități au rămas fără curent electric.

 

×
Subiecte în articol: ploaie furtuna
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close