Antena 3 CNN Actualitate Ploile şi furtunile au făcut ravagii în mai multe zone din ţară (VIDEO)

Ploile şi furtunile au făcut ravagii în mai multe zone din ţară (VIDEO)

Ploile şi furtunile au făcut ravagii în mai multe zone din ţară (VIDEO)
Sursa foto: Ploi
23 Iun 2009   •   11:09

Avertizarea Cod portocaliu de ploi, care viza cinci judeţe din ţară, a expirat luni dimineaţă. Meteorologii avertizează însă că precipitaţiile vor continua şi menţin în vigoare avertizarea de tip Cod galben. 21 de judeţe sunt menţionate de meteorologi în harta avertizării.

Ploile abundente din ultimele ore au produs inundaţii în mai multe zone din ţară, iar furtunile au smuls pomii din rădăcini.

La intrarea în Ploieşti dinspre Bucureşti, apa a intrat în curţile oamenilor. Locuitorii spun ca s-au săturat să tot cheme pompierii de fiecare dată când afară plouă mai tare.

În judeţul Bihor, aversele de ploaie şi vijeliile şi-au făcut simţite prezenţa. Cea mai afectată a fost zona Beiuşului, unde vântul a bătut cu peste 20 de kilometri la oră şi a plouat torenţial câteva ore în şir. Mai mulţi copaci au fost smulşi din rădăcini.

Şi la Reşiţa, cantitatea de apă a fot destul de însemnată, iar în unele locuri, pe carosabil s-au format bălţi de apă ce au făcut ca traficul să se desfăşoare cu greutate. În zonele mai joase ale oraşului s-a strâns apa iar unele pasaje au fost inundate. Circulaţia tramvaielor a fost întreruptă, iar pentru evacuarea apei au intervenit pompierii militari.



Antena 3


×
Subiecte în articol: ploi furtuna cod portocaliu inundatii
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close