Antena 3 CNN Actualitate Ploile şi vijeliile au luat o viaţă omenească. Un bărbat a murit lovit de trăsnet, în timp ce era cu animalele pe câmp

Ploile şi vijeliile au luat o viaţă omenească. Un bărbat a murit lovit de trăsnet, în timp ce era cu animalele pe câmp

Ploile şi vijeliile au luat o viaţă omenească. Un bărbat a murit lovit de trăsnet, în timp ce era cu animalele pe câmp
de O.P.    |    16 Iul 2014   •   05:58

Vremea rea face din nou victime. Un bărbat de 56 de ani a murit lovit de trăsnet pe un câmp din Gorj. Probleme au fost şi la Târgovişte unde vijelia a smuls acoperisurile a doua blocuri şi le-a aruncat peste maşini.

Un şofer din Galaţi a ajuns la spital după ce, din cauza ploii abundente şi a vizibilităţii reduse, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina în refugiul de tramvai.

În Gorj bărbatul de 56 de ani era cu animalele la păscut pe un câmp din apropierea casei când a fost lovit de un trăsnet. O vecină a văzut ce se întâmplă.

Medicii de pe ambulanta au incercat să-l resusciteze mai bine de o oră, dar n-au reuşit să-l readucă la viaţă.

În Târgovişte, vântul puternic a smuls acoperişurile a două blocuri şi două maşini au fost avariate.

Şi aici, străzile s-au inundat rapid după numai 15 minute de ploaie. Mai multi soferi care s-au incumetat sa treaca prin valuri trebuie sa isi duca acum masinile in service.

La Galaţi, ploaia torenţială a redus vizibilitatea şi un şofer a fost rănit după ce a pierdut controlul volanului şi a intrat în refugiul de tramvai. Acesta a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean.

Ploile abundente au provocat inundaţii pe mai multe străzi din Galaţi, unde canalizarea n-a putut prelua volumul mare de apă.


×
Subiecte în articol: ploi vijelii
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close