Antena 3 CNN Actualitate Ploile şi vijeliile au ucis două femei în Alba şi Cluj (VIDEO)

Ploile şi vijeliile au ucis două femei în Alba şi Cluj (VIDEO)

Ploile şi vijeliile au ucis două femei în Alba şi Cluj (VIDEO)
23 Iun 2010   •   08:37

Vremea rea a făcut prăpăd în ultimele 24 de ore. Furia cea mare s-a simţit în Alba, unde 16 localităţi au fost afectate şi 350 de gospodării inundate. Nu au existat, însă, numai pagube materiale. Două persoane au murit până acum, din cauza inundaţiilor. Este vorba despre două femei, una în Alba şi alta în Cluj, iar un tânăr tot din judeţul Cluj este dat dispărut după ce a fost prins de ape în maşină.

În Alba, la Uioara, bătrâna de 78 de ani nu a mai avut nicio şansă să scape: puhoaiele dezlănţuite i-au smuls din temelii casa de cărămidă şi au purtat trupul femeiii câteva sute de metri.

Casa bătrânei a fost ruptă din temelie şi luată de ape. Femeia care se afla înăuntru nu s-a mai putut salva. Oamenii i-au găsit trupul la 300 de metri de locul unde o dată era casa ei.

În satul Uioara, natura şi-a arătat marţi seară adevărata forţă. După ce au trecut apele, în urmă au rămas distrugerile. Zeci de copaci şi stâlpi rupţi, zeci de centimetri de mâl şi nămol şi sute de resturi adunate de prin casele oamenilor. Toate erau împrăştiate pe uliţe.

Întreg satul a rămas fără gaze şi curent electric. Şi nu este singurul loc din Alba unde ploile au cauzat distrugeri. În oraşele Aiud şi Blaj, apa era de o jumătate de metru.

DN 1 a fost blocat în mai multe zone şi toată noaptea s-a circulat cu dificultate din cauza şuvoaielor de apă.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: vijelii Alba Cluj victime inundatii furtuni
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close