Antena 3 CNN Actualitate Plouă în Palatul Victoria! Angajaţii lucrează cu celofan pe calculatoare

Plouă în Palatul Victoria! Angajaţii lucrează cu celofan pe calculatoare

Plouă în Palatul Victoria! Angajaţii lucrează cu celofan pe calculatoare
Sursa foto: Foto: Intact Images
11 Mai 2011   •   21:31
Ploile din ultima perioadă au reuşit, în mod suprinzător, să inunde mai multe birouri din Sediul Guvernului. Apa s-a infiltrat prin acoperişul aflat în renovare şi a început să se scurgă pe calculatoarele unor funcţionari.

Palatul Victoria este în plin proces de consolidare şi renovare, iar muncitorii au decopertat mai multe părţi din acoperişul clădirii, care nu a fost încă renovat şi izolat.

"Constructorii au decopertat o parte din acoperiş, iar apa de ploaie s-a infiltrat şi a pătruns chiar în birouri ocupate de funcţionari", au declarat surse din interiorul clădirii pentru Mediafax.

Mai mult decât atât, din cauza faptului că în clădire nu există birouri libere, funcţionarii de la ultimele etaje sunt nevoiţi să lucreze cu celofan pe calculatoare.

"Funcţionarii guvernamentali trebuie să acopere adesea computerele cu foi de celofan, pentru a nu fi afectate de ploile torenţiale"

Clădirea Guvernului, numită şi palatul Victoria, este o construcţie încadrată în Clasa I de risc seismic, este supusă de doi ani unor lucrări de consolidare şi reamenajare încă nefinalizate.

Regia pentru Administrarea Patrimoniului Protocolului de Stat a declarat în 2010 pentru sursa citată că fundaţia şi structura de rezistenţă a Palatului Victoria au fost consolidate, dar data de finalizare a lucrărilor de modernizare a sediului Guvernului nu mai poate fi estimată.

×
Subiecte în articol: palatul victoria guvern
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close