Antena 3 CNN Actualitate PNL, atac la PSD înainte de consultările de la Cotroceni. Gorghiu: ”Arunci țara în aer, dar nu îți asumi răspunderea pentru guvernare!”

PNL, atac la PSD înainte de consultările de la Cotroceni. Gorghiu: ”Arunci țara în aer, dar nu îți asumi răspunderea pentru guvernare!”

Mesaj dur din PNL pentru PSD, cu câteva ore înainte de începerea consultărilor cu Klaus Iohannis pentru denumirea unui nou prim-ministru.

PNL, atac la PSD înainte de consultările de la Cotroceni. Gorghiu: ”Arunci țara în aer, dar nu îți asumi răspunderea pentru guvernare!”
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    10 Oct 2021   •   22:17

Alina Gorghiu critică Partidul Social Democrat pentru că nu vrea să formeze un guvern alături de PNL:

„Cinismul PSD nu are limite! Partidul-mamă al moțiunii de cenzură a alianței toxice PSD – USR – AUR spune, prin dl Vasile Dâncu, că nu vrea la guvernare pentru că se teme că nu va mai câștiga alegerile viitoare!

Adică politică fără responsabilitate. Strici din rațiuni electorale sau din orgoliu, dar nu construiești! Îmi pare rău să o spun, dar acesta este un exemplu de manual de ceea ce înseamnă o alianță toxică: arunci țara în aer în vreme de pandemie și când prețurile la energie merg numai în sus, dar refuzi să îți asumi răspunderea pentru guvernare!

Hai să nu uităm un lucru: tupeul PSD nu ar fi ajuns la cote inimaginabile în acest moment fără decizia USR de a părăsi coaliția de dreapta, votată de electorat, și de a trece de partea stângii și a extremiștilor!”, a transmis Alina Gorghiu pe Facebook.

PNL nu îl mai susține pe Florin Cîțu pentru funcția de premier

Cu doar trei zile înainte de consultările de la Palatul Cotroceni între Klaus Iohannis și partidele politice, liberalii s-au răzgândit și au transmis că nu îl mai susțin pe Florin Cîțu premier și-i pun acestuia o condiție.

„Partidul Național Liberal a decis în ședința Biroului Executiv Național de azi, că în eventualitatea în care se conturează o majoritate parlamentară, nominalizarea PNL, pentru funcția de prim-ministru, la consultările de luni, de la Palatul Cotroceni, va fi Florin Cîțu, prim-ministrul interimar, președintele PNL”, transmit liberalii prin intermediul unui comunicat de presă.

×
Subiecte în articol: Alina Gorghiu PSD PNL Klaus Iohannis
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close