Antena 3 CNN Actualitate PNL cere sesiune extraordinară. Cei din opoziţie vor să fie discutată legea bugetului de stat pe 2019

PNL cere sesiune extraordinară. Cei din opoziţie vor să fie discutată legea bugetului de stat pe 2019

PNL cere sesiune extraordinară.  Cei din opoziţie vor să fie discutată legea bugetului de stat pe 2019
Sursa foto: foto: Agerpres
23 Ian 2019   •   16:32

PNL a strâns semnăturile necesre pentru a convoca o sesiune parlamentară extraordinară. Cei din opoziţie vor ca sesiunea să înceapă mai repede şi cer să fie discutată legea bugetului de stat pe 2019, ordonanţa referitoare la taxa pe lăcomie, dar şi abrogarea legii recursului compensatoriu.

Sesiunea extraordinară ar trebui să aibă loc în ultima săptămână de vacanță parlamentară, mai exact în perioada 28-31 ianuarie. Liberalii au strâns 114 semnături venite din partea din celor de la PNL, PMP, USR, dar și Pro România.

Au depus documentele necesare la biroul lui Liviu Dragnea, urmând ca biroul permanent să ia o decizie în acest sens, dacă va fi sau nu convocată sesiunea extraordinară. 

În cazul în care nu va fi organizată această sesiune extraordinară, e posibil ca liberalii să facă o sesizare la Curtea Constituțională pe motiv că Liviu Dragnea nu respectă regulamentul Camerei Deputaților și nu respectă Constituția. 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close