Antena 3 CNN Actualitate PNL chiar vrea să se sinucidă politic? Tineretul liberal, ironii la adresa premierului Dăncilă

PNL chiar vrea să se sinucidă politic? Tineretul liberal, ironii la adresa premierului Dăncilă

PNL chiar vrea să se sinucidă politic? Tineretul liberal, ironii la adresa premierului Dăncilă
03 Mai 2018   •   21:46

Mihai Gâdea a prezentat în emisiuna Sinteza Zilei cum o ironizează tinerii liberali pe Viorica Dăncilă. Realizatorul a ridicat și o întrebare dacă PNL chiar vrea să se sinucidă politic.

Tineretul liberal a transmis niște mesaje șocante din care reiese că obiectivul lor... este să facă mișto de Viorica Dăncilă, nimic altceva. TNL a lansat un ghid de nesupunere civică pentru "generația Y și Z". "A spus-o și Iohannis: haideți în politică să facem mai mult și mai bine. Decrețeii nu vor reuși", se arată într-unul dintre mesajele Tineretului Național Liberal.

Tinerii din PNL au un mesaj și pentru cine vrea să plece din România... "Vrei să emigrezi? Cine mai rămâne să facă mișto de Dăncilă? Generația decrețeilor nu e funny". Culmea este că și PNL, ca oricare alt partid, este plin de decreței... dar poate mulți dintre ei au senzația că decreței înseamnă PSD-iști.

În 1966, în România comunistă era adoptat Decretul - Lege 770 prin care avorturile erau interzise. Impactul actului normativ asupra societăţii a fost covârşitor, din cauza cotelor alarmante ale natalităţii. Cifrele oficiale spun că în perioada celor 23 de ani în România s-au născut peste două milioane şi jumătate de copii, supranumiţi şi "decreţei".

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close