Antena 3 CNN Actualitate PNL, cu ”mâna întinsă” pe Internet: cum vrea să strângă banii de campanie pentru alegerile locale

PNL, cu ”mâna întinsă” pe Internet: cum vrea să strângă banii de campanie pentru alegerile locale

PNL, cu ”mâna întinsă” pe Internet: cum vrea să strângă banii de campanie pentru alegerile locale
27 Apr 2016   •   17:28

ALEGERI LOCALE 2016. În plină campanie electorală, Partidul Național Liberal își propune să strângă banii pentru promovarea candidaților la alegerile locale 2016 pe Internet, potrivit playtech.ro.

Partidul Național Liberal îşi propune să strângă online banii necesari pentru finanţarea alegerilor locale din acest an. Pentru a-și atinge scopul, formațiunea a lansat un proiect pe Sprijina.ro, o ”platformă apolitică, ce încurajează transparența și egalitatea pentru toate partidele politice ce doresc să apeleze la crowdfunding ca metodă alternativă de finanțare”, după cum se arată într-un comunicat oficial.

ALEGERI LOCALE 2016. Cu toate că suntem deja obișnuiți cu ideea de crowdfunding, mulțumită unor proiecte răsunătoare care au luat naștere pe platforme de crowdfunding precum Indiegogo sau Kickstarter, e cel puțin ciudat să-i vedem pe politicienii români cum se străduiesc din răsputeri să adune sume de bani enorme.

Continuarea, pe playtech.ro.

×
Subiecte în articol: PNL alegeri locale 2016
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close