Antena 3 CNN Actualitate PNL dezvăluie planul de dărâmare a Guvernului. Orban: „Obiectivul nostru este să punem punct cât mai repede acestei guvernări”

PNL dezvăluie planul de dărâmare a Guvernului. Orban: „Obiectivul nostru este să punem punct cât mai repede acestei guvernări”

PNL dezvăluie planul de dărâmare a Guvernului. Orban: „Obiectivul nostru este să punem punct cât mai repede acestei guvernări”
22 Mar 2019   •   16:13

PNL dezvăluie planul de dărâmare a Guvernului. Ludovic Orban a declarat că în cazul în care PSD pierde alegerile europarlamentare, va fi un moment propice pentru a prelua puterea.

„Obiectivul nostru este să punem punct cât mai repede acestei guvernări care provoacă consecinţe catastrofale pentru România. Vom depune această moţiune de cenzură când vom considera că există auspicii favorabile, şanse de a putea obţine un număr semnificativ de voturi în afara voturilor pe care le deţinem, opoziţia de astăzi, şi care sunt insuficiente pentru a dărâma guvernul. 

După ce vom câştiga alegerile europarlamentare, PSD va pierde alegerile europarlamentare, poate fi un moment propice”, a spus Ludovic Orban, președintele PNL. 

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban guvernului România
Parteneri
Primele imagini cu criminalul de la Brăila. A fost filmat înainte de tragedie
x close