Antena 3 CNN Actualitate PNL ignoră ultimatumul lui Ponta. Amână pentru săptămâna viitoare o decizie privind înfiinţarea comisiei Călăraşi

PNL ignoră ultimatumul lui Ponta. Amână pentru săptămâna viitoare o decizie privind înfiinţarea comisiei Călăraşi

PNL ignoră ultimatumul lui Ponta. Amână pentru săptămâna viitoare o decizie privind înfiinţarea comisiei Călăraşi
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Noi 2013   •   12:30

Partidul Naţional Liberal ignoră ultimatumul dat de Victor Ponta. O decizie în privinţa înfiinţarea comisiei Călăraşi, acea comisie care să ancheteze problema terenului luat de fiica preşedintelui, va fi luată săptămâna viitoare, a declarat în urmă cu puţin timp Crin Antonescu.

Preşedintele PNL a subliniat că vrea să ia decizia înfiinţării unei astfel de comisii ca un partid normal, cel mai probabil într-o şedinţă care va avea loc săptămâna viitoare.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seară, că PNL va decide joi poziţia legată de Comisia parlamentară în cazul Călăraşi, declaraţia sa venind după ce liderul PNL a anunţat că NU a fost sunat de premierul Victor Ponta pentru a discuta despre subiectul comisiei care ar trebui să ancheteze afacerile cu terenuri de la Călăraşi ale preşedintelui Traian Băsescu.

Liderul deputaţilor liberali, George Scutaru, a declarat, miercuri, că "până în prezent, nu există un acord al PNL pentru această comisie", în timp ce preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a spus că în biroul său au fost trei miniştri liberali - Marian Câmpeanu, Radu Stroe şi Daniel Chiţoiu - care nu au avut nicio obiecţie faţă de propunere.

×
Subiecte în articol: PSD Crin Antonescu Victor Ponta
Parteneri
Cerul României, colorat de un fenomen rar. Imagini cu aurora boreală
x close