Antena 3 CNN Actualitate Podul peste râul Putna s-a rupt în două. Autoritățile cer explicații firmei care trebuia să îl reabiliteze

Podul peste râul Putna s-a rupt în două. Autoritățile cer explicații firmei care trebuia să îl reabiliteze

Podul peste râul Putna, care face legătura între două localităţi din Vrancea, s-a rupt în două aseară. Ploile abundente din ultima perioadă ar fi de vină pentru acest incindent. Podul era încă în lucru, spun autoritățile.

Podul peste râul Putna s-a rupt în două. Autoritățile cer explicații firmei care trebuia să îl reabiliteze
Sursa foto: ziarelocale24.ro
de Gabriel Dano    |    01 Mai 2022   •   12:21

Preşedintele Consiliului Judeţean  Vrancea susţine că podul s-a prăbuşit din cauza precipitaţiilor abundente din ultimele. Din fericire, nu sunt persoane rănite sau izolate. Autorităţile au găsit o altă soluţie pentru accesul în localităţile din zonă.

Specialiştii Direcţiei Tehnice din Consiliul Judeţean Vrancea, alături de reprezentanţii administraţiei locale din Vulturu, s-au deplasat la faţa locului pentru a evalua toţi factorii din cauza cărora capătul de pod s-a prăbuşit.

Șoferii care tranzitează zona sunt dirijați acum de polițiști

„Deja a fost identificată o rută ocolitoare, prin comuna Suraia, iar şoferii sunt rugaţi să evite zona afectată în perioada următoare. Este inacceptabil ceea ce s-a întâmplat, iar Consiliul Judeţean Vrancea va solicita firmei care are în lucru reabilitarea podului de la Vadu Roşca toate detaliile privind soluţiile de lucru alese în zonă, în condiţiile în care de câteva zile se ştia că va ploua şi erau necesare măsuri suplimentare pentru protejarea lucrării.

Administraţia judeţeană va oferi publicului larg mai multe detalii la finalizarea verificărilor care au fost deja demarate în regim de urgenţă”, a transmis preşedintele CJ Vrancea, Cătălin Toma.

 

 

×
Subiecte în articol: pod
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close