Antena 3 CNN Actualitate Polemică dură în PSD pe tema autostrăzilor. Discuţia dintre Lucian Şova şi Răzvan Cuc - VIDEO

Polemică dură în PSD pe tema autostrăzilor. Discuţia dintre Lucian Şova şi Răzvan Cuc - VIDEO

Polemică dură în PSD pe tema autostrăzilor. Discuţia dintre Lucian Şova şi Răzvan Cuc - VIDEO
12 Mar 2019   •   20:05

Radu Tudor a prezentat în cadrul emisiunii ''Punctul de Întâlnire'' contrele dure dintre fostul şi actualul ministru al Transporturilor. Lucian Şova l-a criticat la scenă deschisă pe Răzvan Cuc, în timpul audierilor de la Comisia de Transporturi din Parlament. 

Lucian Şova crede că anul acesta vor fi construiţi doar 50 de kilometri de autostradă, faţă de cei 180 promişi de Răzvan Cuc.

''Nu pot să nu reliefez faptul că este aşa, aproape ridicol să pronosticăm un număr de kilometri care vor fi construiţi şi daţi în exploatare în anul în care ne aflăm, mai mare decât numarul de şantiere deschise. Avem 118 de kilometri de şantiere deschise care şi aşa sunt amărâte şi stau de ani de zile în nelucrare (....) Pe de altă parte mai adăugăm 70 de kilometri în care eu nu cred.  Vă spun aici si probabil ca declaraţia mea va suscita interes, un pronostic marca Şova: 50 de kilometru maximum anul acesta. În rest, avem dorinţe şi este bine să le şi sustinem”, i-a spus Lucian Șova lui Răzvan Cuc, la dezbaterile din comisia de transporturi a Camerei Deputaților.

''Că facem 50, că facem 100, că facem 180 asta rămâne de văzut. Eu aş fi îndrăznit să sper”, a replicat Răzvan Cuc.

Radu Tudor a spus că problema autostrăzilor din ţara noastră este cea mai mare nerealizare a tuturor guvernelor care s-au perindat din decembrie '89 până astăzi.

''Nu există nicio scuză. Bani a avut ţara asta dintotdeauna cu duiumul, mai ales acum când e creştere economică. Avem fonduri europene la dispoziţie, putem să facem parteneriate public private. Putem să nu scoatem un leu noi, să găsim cinci firme occidentale mari să facă în trei ani de zile o reţea de autostrăzi în România (...) Mâine vin 50 de mari companii să facă lucrul acesta, pentru că România are un potenţial economic uriaş. Potenţialul ăsta nu poate fi valorificat fără o infrastructură civilizată'' a spus jurnalistul.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close