Antena 3 Actualitate Poliția Capitalei anunț de ultimă oră după numărul ridicat de infecții cu COVID

Poliția Capitalei anunț de ultimă oră după numărul ridicat de infecții cu COVID

de Andreea Cigolea    |    03 Oct 2020   •   13:55
Poliția Capitalei anunț de ultimă oră după numărul ridicat de infecții cu COVID

Poliția Capitalei a anunțat că, împreună cu celelalte instituții abilitate, va intensifica controalele care vizează respectarea măsurilor impuse de autorități pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul coronavirus.

”Pe fondul numărului de cazuri de Covid 19 înregistrate, pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul coronavirus, Poliția Capitalei, cu suportul Jandarmeriei și Poliției Locale, a Direcției de Sănătate Publică, Agenției Naționale Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și Inspectoratului Teritorial de Muncă București intensifică activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, a transmis Poliția Capitalei.

Autoritățile le recomandă cetățenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte mască de protecție, să respecte modul de organizare a evenimentelor și să nu se expună la riscuri.

„Purtați masca de protecție în mijloacele de transport, în magazine și celelalte spații unde este obligatoriu. Nu dorim să aplicăm sancțiuni, dar nu vom tolera nerespectarea legii. Evitați aglomerările de persoane, respectați numărul de persoane la un eveniment, vă protejați pe dumneavoastră și pe cei din jur”, susțin polițiștii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close