Antena 3 CNN Actualitate Poliția Giurgiu prădată de câțiva hoți cu tupeu. Cu ce pradă au plecat spărgătorii

Poliția Giurgiu prădată de câțiva hoți cu tupeu. Cu ce pradă au plecat spărgătorii

Spargere ca în filme la sediul fostei poliții municipale din Giurgiu. Mai mulți hoți au pătruns în corpul unei clădiri aflate în administrarea Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu unde erau depozitate mai multe bunuri. Spărgătorii au tăiat pur și simplu ușile de acces în mai multe încăperi.

Poliția Giurgiu prădată de câțiva hoți cu tupeu. Cu ce pradă au plecat spărgătorii
Sursa foto: Facebook/ Politia Romana
de Gabriel Dano    |    06 Feb 2021   •   12:31

Oamenii legii spun că în respectivele încăperi erau depozitate mai multe mărfuri confiscate neconforme. Polițiștii fac verificări acum ca să vadă exact ce au furat spărgătorii. Acum a fost deschis un dosar penal pentru furt și au verificat să vadă dacă există camere de supraveghere în zonă care i-ar fi putut surprinde pe hoți.

„Prin dispoziția conducerii Inspectoratului s-a dispus constituirea unor comisii de inventariere a bunurilor aflate în clădire, pentru a se stabili dacă au fost sustrase bunuri. În cauză s-a constituit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu.

Din încăperile în care au pătruns persoanele necunoscute nu au fost sustrase documente. Imobilul era asigurat cu mijloace mecanice de protecție și sistem de alarmă”, se arată într-o informare transmisă de biroul de presă al IPJ Giurgiu.

×
Subiecte în articol: hoti
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close