Antena 3 CNN Actualitate Poliţia Ilfov, în centrul unul scandal. Mai mulţi agenţi, anchetaţi pentru că au tratat cu superficialitate cazul unui copil de 8 ani care a fost violat

Poliţia Ilfov, în centrul unul scandal. Mai mulţi agenţi, anchetaţi pentru că au tratat cu superficialitate cazul unui copil de 8 ani care a fost violat

de O.P.    |    07 Iun 2013   •   05:37

Poliţia Ilfov este din nou în centrul unui scandal. Mai mulţi agenţi de la poliţia Chitila sunt anchetaţi de superiori, după ce au tratat cu superficialitate cazul unui copil de 8 ani care ar fi fost violat de doi adolescenţi. Părinţii băiatului spun că poliţiştii le-ar fi sugerat să se împace cu agresorii, pe motiv că sunt vecini. Mai mult, agenţii nici măcar nu ar fi făcut cercetarea la faţa locului, procedură obligatorie pentru orice astfel de sesizare.

Copilul ar fi fost agresat de doi vecini, în vârstă de 14 ani. L-ar fi atras într-o casă aflată în construcţie, promiţându-i că îl vor lăsa să fumeze alături de ei. Apoi l-au supus mai multor perversiuni sexuale. De ruşine şi teamă, copilul nu a scos niciun cuvânt.

Părinţii au aflat abia după o lună ce s-a întâmplat.

În acel moment au mers imediat la poliţie.

Şocant este faptul că poliţiştii nici măcar nu s-au obosit să facă o cercetare la faţa locului, deşi erau obligaţi. Mai mult, i-ar fi sfătuit pe părinţi să se împace cu agresorii.

Copilul a rămas traumatizat.

Nu e primul scandal la Poliţia Ilfov. O anchetă făcută anul trecut de corpul de control al Ministerului de Interne a dus la demiterea şefului IPJ Ilfov. Totul după uciderea studentei japoneze lângă pădurea Băneasa şi ieşirea la iveală a mai multor nereguli în ceea ce priveşte anchetarea unor alte dosare în care principal suspect era tot Nicolae Vlad, ucigaşul asiaticei.

×
Subiecte în articol: viol viol ancheta

Sinteza Zilei

Florin Piersic, truc pentru o memorie ageră la orice vârstă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close