Antena 3 CNN Actualitate Poliția l-a identificat pe autorul amenințării către redacția GSP. I s-a deschis dosar penal!

Poliția l-a identificat pe autorul amenințării către redacția GSP. I s-a deschis dosar penal!

Poliția l-a identificat pe autorul amenințării către redacția GSP. I s-a deschis dosar penal!
de S.T.    |    26 Mar 2017   •   15:01

Polițiștii de la Secția 8 au fost duminică la domiciliul lui Laurențiu Marius Cojocariu, fanul dinamovist de 24 de ani din București care a trimis sâmbătă mesaje de amenințare către redacția GSP. Evenimentul vine după ce jurnalistul Gazetei, Victor Vrînceanu, a depus plângere împotriva autorului mesajelor.

Cojocariu a fost adus la Secția 8 de Poliție, unde a fost audiat. A recunoscut imediat că el este autorul amenințărilor către redacția GSP, de la ora 19:09, și către reporterul Victor Vrînceanu, de la ora 19:17. A cerut să aibă o discuție cu jurnalistul.

Jurnalistul GSP acceptat să stea de vorbă cu suporterul dinamovist, care a declarat că este fan independent și nu face pare din vreo grupare a peluzelor. Surse din Poliție susțin totuși „că există informații cum că fanul ar face parte din PCH”, scrie gsp.ro.

Laurențiu Marius Cojocariu, care nu are cazier, i-a cerut scuze reporterului GSP și și-a recunoscut vina, admițând, în dialog cu acesta, și gravitatea mesajului transmis: „Nu fac parte din nici o galerie, sunt un fan independent. Am citit un anumit articol care mi s-a părut tendențios și am decis să trimit un mesaj cu un impact mai mare. Mi-am dat seama la 10 secunde că am greșit și am vrut să-l șterg, de aceea mi-am închis contul de Facebook”. 

„Poliția confirmă că dosarul a fost deschis”, susțin polițiștii secției 8.

×
Subiecte în articol: amenintare Catalin Tolontan
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close