Antena 3 CNN Actualitate Poliția ia măsuri speciale de Florii și Paște: Verificări în zonele de picnic și grătar. Grupurile mai mari de șase persoane se sancționează cu amendă

Poliția ia măsuri speciale de Florii și Paște: Verificări în zonele de picnic și grătar. Grupurile mai mari de șase persoane se sancționează cu amendă

Mobilizare de forţe ale poliţiei şi jandarmeriei pentru perioada Floriilor şi Paştelor. Poliţia Capitalei a anunțat vineri acum ce măsuri speciale se vor lua în preajma sărbătorilor.

Poliția ia măsuri speciale de Florii și Paște: Verificări în zonele de picnic și grătar. Grupurile mai mari de șase persoane se sancționează cu amendă
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    23 Apr 2021   •   12:28

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, împreună cu Direcția Generala de Jandarmi a Municipiului București, a susținut, vineri, o declarație de presă, cu privire la acțiunile desfășurate, la nivelul Municipiului București, pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID-19 precum și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, premergător și în perioada Sărbătorilor de Florii.

"Poliția Capitalei va acționa în zonele lăcașurilor de cult și cimitirelor dar și zonelor de agrement destinate efectuării picnicurilor sau grătarelor. Aici amintim zona Băneasa, Lacul Morii, Lacul Văcărești. Polițiștii vor fi prezenți în astfel de locații. Scopul nostru nu este să amendăm, ci să prevenim răspândirea virusului.

Potrivit legislației în vigoare nu este permisă formarea grupurilor mai mari de șase persoane care nu aparțin aceleiași familii. Nerespectarea acestei prevederi se sancționează cu amendă între 500 și 2500 lei.

Reamintim că astăzi programul magazinelor este prelungit. Bucureștenii pot face cumpărături și după ora 18:00 până la ora 20:00"

×
Subiecte în articol: Florii Paste
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close