Antena 3 CNN Actualitate Poliția face publică identitatea pistolarului care a împușcat un bărbat în Gorj. Petre Stăncioi a fost recent condamnat pentru șantajarea fostei soții | În trecut, a incendiat mașinile șefilor Poliției

Poliția face publică identitatea pistolarului care a împușcat un bărbat în Gorj. Petre Stăncioi a fost recent condamnat pentru șantajarea fostei soții | În trecut, a incendiat mașinile șefilor Poliției

Agresorul care a împușcat un bărbat în județul Gorj era căutat, sâmbătă, cu elicopterul.

Poliția face publică identitatea pistolarului care a împușcat un bărbat în Gorj. Petre Stăncioi a fost recent condamnat pentru șantajarea fostei soții | În trecut, a incendiat mașinile șefilor Poliției
Sursa foto: Poliția Română / hepta
de Andreea Borboros    |    15 Iul 2023   •   13:33

Inspectoratul General al Poliției Române, IGPR, a anunțat suplimentarea forțelor angrenate în depistarea acestui individ de 52 de ani, căruia i-a fost făcută publică identitatea și i-a fost difuzată fotografia (foto-montaj, stânga).

În județ au fost organizate filtre de poliție, iar oamenii au fost sfătuiți să nu se apropie de suspect dacă îl recunosc, pentru că acesta este periculos și, probabil, înarmat.

"Petre Stăncioi, un bărbat în vârstă de 52 de ani, este cel mai căutat om în județul Gorj în momentul de față. Asta, după ce în urmă cu câteva zile fusese condamnat la doi ani de închisoare pentru că și-a șantajat fosta soție și a amenințat-o cu moartea. 

Ieri, polițiștii din Gorj au încercat să pună în aplicare acest mandat al instanței de judecată, însă Stăncioi a fost de negăsit.

Citește și: Atacul armat din Gorj: pistolarul a intrat în casa fostei sale soții și l-a împușcat pe actualul partener al femeii

Noaptea trecută, acesta individ a intrat în casa fostei sale soții, l-a întâlnit pe actualul partener de viață al femeii și l-a împușcat pe acesta în abdomen și în picioare.

Chiar victima a fost cea care a anunțat autoritățile, prin apel la 112. La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță, care l-a preluat pe bărbatul rănit și l-a dus, în stare gravă, direct în sala de operație a spitalului din Târgu Jiu.

El a fost operat și ulterior internat în secția de Anestezie și Terapie Intensivă. Medicii spun că starea lui este acum una stabilă.

Petre Stăncioi, un recidivist care a incendiat mașinile șefilor Poliției Gorj

Cât despre Petre Stăncioi, care a reușit să fugă după atacul armat, acesta este un recidivist. În 2001, el a incendiat autoturismele mai multor șefi de poliție din Gorj.

Pentru această faptă a fost condamnat la 15 ani de închisoare. Este cunoscut în Gorj drept o persoană violentă fizic și verbal.

Cum vă spuneam, ultima plângere pe numele său a fost făcută chiar de către fosta lui soție. La ora acestei corespondențe, sunt filtre în întreg județul Gorj iar căutările se fac inclusiv de la înălțime.

Asta pentru că a fost solicitat intervenția unui elicopter al Ministerului de Interne, care survolează zona, în încercarea de a-l găsi pe suspect.

Totodată, poliția din Gorj face apel la cetățeni ca, în cazul în care cineva îl recunoaște pe urmărit, să sune la 112 și să nu se apropie de el, pentru că este foarte posibil ca bărbatul să fie înarmat", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Andreea Borboros.

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close