Antena 3 CNN Actualitate Poliţia Română: Aproape 50 de persoane urmărite şi 84 date dispărute au fost găsite în ultima săptămână

Poliţia Română: Aproape 50 de persoane urmărite şi 84 date dispărute au fost găsite în ultima săptămână

Poliţia Română: Aproape 50 de persoane urmărite şi 84 date dispărute au fost găsite în ultima săptămână
de S.T.    |    18 Apr 2015   •   18:05
Aproape 50 de persoane urmărite pentru a fi arestate sau pentru a executa pedepsele cu închisoarea primite în instanţă şi 84 date dispărute, dintre care 55 de minori, au fost găsite în ultima săptămână, informează, sâmbătă, Poliţia Română.

Poliţiştii au prins, în perioada 10-16 aprilie, 48 de persoane urmărite, dintre care 35 aveau condamnări definitive la pedepse cu închisoarea, şase erau căutate în baza unor mandate de arestare preventivă, pentru alte patru erau emise mandate europene de arestare, iar o persoană avea sentinţă penală de internare, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.
   
De asemenea, poliţiştii au găsit 84 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 55 cu vârsta sub 18 ani. Minorii nu au fost victime ale vreunei infracţiuni, aceştia fiind încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre.
   
Printre persoanele căutate în baza unui mandat de arestare este şi un bărbat în vârstă de 27 de ani, din localitatea Tătărani, judeţul Dâmboviţa, cercetat pentru tâlhărie. Acesta a fost preluat de poliţişti din Spania, în 10 aprilie, şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dâmboviţa.
   
Tot în 10 aprilie a fost prins şi un bărbat în vârstă de 37 de ani, din oraşul Vulcan, judeţul Hunedoara, care are o condamnare la şapte ani de închisoare pentru tâlhărie. Bărbatul a fost preluat de o escortă de la Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională şi încarcerat în Penitenciarul Rahova.

×
Subiecte în articol: penitenciarul Rahova
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close