Antena 3 CNN Actualitate Poliția Română cumpără răngi și ciocane de greutate mare pentru forțarea căilor de acces în valoare de 200.000 de lei

Poliția Română cumpără răngi și ciocane de greutate mare pentru forțarea căilor de acces în valoare de 200.000 de lei

Poliția Română a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), o licitație pentru a achiziționa 88 de ciocane de greutate mare pentru forțarea căilor de acces. Valoarea totală estimată este de aproape 200.000 de lei.

Poliția Română cumpără răngi și ciocane de greutate mare pentru forțarea căilor de acces în valoare de 200.000 de lei
Sursa foto: Hepta I Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Mai 2023   •   16:35

Inspectoratul General al poliției Române (IGPR) a lansat o licitație pentru a cumpăra răngi, compresoare și ciocane de greutate mare pentru forțarea căilor de acces.

Potrivit anunțului, valoarea totală estimată fără TVA a ciocanelor este de aproape 200.000 de lei, iar a compresoarelor și răngilor de aproape un milion de lei.

"La nivelul Inspectoratului General al Poliției Române au fost achiziționate și distribuite structurilor de intervenții și acțiuni speciale dispozitive de pătrundere și intervenție marca Holmatro, în vederea îndeplinirii misiunilor specifice prin diminuarea timpului de pătrundere în cazul situațiilor care necesită un răspuns prompt.

De asemenea, pentru utilizarea pe termen lung a dispozitivelor este necesară achiziționarea de dispozitive manuale pentru forțarea căilor de acces, constând în ciocane de greutate mare”, potrivit caietului de sarcini.

Citește șiSchimbare majoră la amenzile de circulaţie. Ce trebuie să ştie şoferii opriţi în trafic

Data de deschidere a ofertelor este 18 mai 2023.

De asemenea, Poliția cumpără și compresoare și răngi pentru forțarea căilor de acces în valoare de 923.560 de lei, iar ofertele vor fi deschise pe 25 mai.

"Având în vedere misiunile specifice desfășurate de polițiștii structurilor de intervenții și misiuni speciale (SIIAS/SAS), este necesară achiziționarea bunurilor materiale necesare utilizării acestora împreună cu dispozitivele de pătrundere și intervenție marca Holmatro, achiziționate și distribuite structurilor beneficiare în cursul anului precedent”, menționează Poiliția Română.

×
Subiecte în articol: Poliția Română achizitii răngi
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close